
 
1 æg 
1 spsk. mayonnaise eller dijonnaise 
2 spsk, hakket purløg eller ½ alm. løg 
1-2 spsk. hakket dild (kan undværes eller erstattes af tørret krydderi) 
1 dåse krabbekød 
1 lille dåse drænede majs 
½ dl rasp 
1 spsk hvedemel 
salt og peber 
smør/olie 
Tilbehør: kogte kartofler og dijonnaise 
* 
Pisk æg, mayonnaise, purløg og dild. 
Vend krabbekød og majs i. 
Rør rasp, mel, salt og peber i farsen. 
Varm smør og olie på panden, og steg 4 store crabcakes. 
Server crabcakes med kartofler og dijonnaise eller i en burgerboller med salat og dijonnaise. 
 

Hjemmelavet Dijonnaise:
4 portioner / Tilberedningstid: 8 min.
2 pasteuriserede æggeblommer 
2 spsk. stærk sennep 
½-1 dl olivenolie 
½ fed hvidløg 
citronsaft 
Kom æggeblommer i en skål, tilsæt sennep og 1 knivspids salt, og pisk det godt sammen. 
Tilsæt olivenolie dråbevis, indtil dressingen tykner. 
Kom presset hvidløg i, og smag til med citronsaft, salt og peber.