
Små, tynde pandekager med fyld er perfekte til at have med på picnic. 
 
2 æg 
2 dl mælk (evt.lidt mere) 
3,5 dl hvedemel 
salt og peber 
Krabbestuvning: 
200 g krabbekød 
2 hårdkogte æg, grofthakket 
1 finthakket løg, almindeligt løg 
½ dl finthakket purløg 
1 dl finthakket dild 
1 dl mælk (helst sødmælk) 
2 spsk kartoffelmel 
salt og peber 
 
Pisk æggene, tilsæt mælken, melet og smag til med sal og peber. 
Når du dyppe r fingeren i dejen, og dejen sidder fast på fingeren, er den klar til brug. 
Lad dejen hvile i køleskabet i ca. 1 time, før du bager tynde pandekager i en lille pande. 
Bland krabbekød, æg, løg, purløg og dild. 
Varm blandingen let op med en klat smør i en lille gryde. 
Lav en hvid stuvningssauce ved at koge mælken op og blande kartoffelmelet i under omrøring. Smag til med salt og peber. 
Rør saucen ned i krabbemassen, til du opnår en tyk, grødagtig konsistens. 
Læg et par skefulde stuvning midt på crepen og fold dejen til en lille, firkantet pakke. 
Læg pakkerne i et ildfast fad, som varmes i ovnen ved 225°C i 15 minutter. 
Afkøl og pak ned i en boks klar til at tage med på picnic.
 

Tips: Du kan fylde pandekagerne med næsten hvad som helst.