Logo

Dejlig jordbærkoldskål

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Dejlig jordbærkoldskål

300 g jordbær

2-3 pasteuriserede æggehvider

5 cl florsukker

kærnemælk eller yoghurt

skal og saft fra 1/2 usprøjtet citron

1 håndfuld kammerjunker eller (Hobs Nobs, havre­kiks) og friske jordbær

 

Mos jordbærrene med en gaffel og kom æggehvide og sukker i.

Pisk helt vildt med en hjulpisker eller en stavblender.

Pisk til det er let, cremet og luftigt.

Hæld kærnemælken i og rør forsigtigt.

Smag til med citronsaft, citronskal og sukker.

Spis denne vidunderlige koldskål med kammerjunker og jordbær.

 

Tips: Jordbærrene kan erstattes med 4 modne pillede ferskner.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.516 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Piri-piri kyllingEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Grillet kinakål med kapers og karseGrillet spidskål er super nemt at lave, og det smager skønt. Perfekt til sommeren med...
• Rødvinsmarineret leverGrillstegt lever skal være rosa, ikke gennemstegt. Den smager mere pikant, hvis den...
• Rabarbersuppe med vaniljeisEn iskold rabarbersuppe serveret med en kugle vaniljeis, så bliver det ikke meget bedre....
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os