

500 g svinekød i tern 
1 æg 
1 dl kokosmel olie 
2 løg 
4 fed hvidløg 
2 tsk stærk karry 
7 dl bouillon 
1 dåse kokosmælk 
skal fra 1 og saft fra ½ usprøjtet lime eller citron 
salt og peber 
Tilbehør: ris 
 
Vend kødet i et sammenpisket æg og derefter i kokosmel. 
Varm olien i en gryde, og brun halvdelen af kødet af. 
Den anden halvdel steges i en lille gryde med meget olie, så de bliver friturestegte. 
Skær løgene i grove både, og hvidløgne i skiver. 
Kom begge løg og karry i en gryde med kødet, og steg det med nogle minutter. 
Hæld bouillonen på, og lad det koge ca. 30 minutter. 
Hæld kokosmælken på, bring det i kog, og smag til med limeskal, saft og salt. 
Kom de sprødstegte kødstykker på et spyd med lime. 
Spis retten med kogte ris og kødspid.