Vidunderlig mad, en fortrinlig udsigt og storartet selskab er de perfekte ingredienser, når man skal tilberede mad på åben grill - og selvfølgelig også masser af solskin. - Calabrian lammekagerne er simpelthen en enestående oplevelse - også i din egen have! Til 4 personer.
450 g magert hakket lammekød
2 spsk olivenolie
1 lille rødløg, meget finthakket
1 fed hvidløg, knust
50 g friske babyspinatblade
25 g soltørrede tomater i olie, afdryppede og finthakket
25 g frisk rasp
25 g pinjekerner, let ristede
100 g Tomme de Chevre, Fontina eller Cheddarost
2 spsk hakket frisk basilikum
salt og friskkværnet sort peber
Opvarm olien i en lille gryde.
Tilsæt løg og hvidløg og lad det stege i 5 minutter, indtil begge dele er bløde.
Fjern stilkene fra spinaten og vask bladene i koldt vand.
Lad dem dryppe godt af (en salatslynge letter arbejdet) og skær derefter bladene i meget tynde strimler.
Rør spinatbladene sammen med løgene i olien og lad det hele stege i 1-2 minutter, indtil spinaten er blevet blød.
Hæld blandingen i en skål og lad det køle godt af.
Tilsæt derefter resten af ingredienserne og bland det hele godt sammen.
Form blandingen i cirka 12 småkager og læg dem på grillen, hvor de skal have mellem 2-3 minutter på hver side, indtil det er helt gennemstegte.