Tilpasset camping og Trangia sæt
300 g sej eller lignende fisk
4 kviste rosmarin
2 gulerødder
2-3 jordskokker
½ citron
Olie
Salt og peber
Tilbehør:
3 dl ris
5 dl vand
1 dl yoghurt naturel
Lidt chilipulver
Salat
Risene koges i den store gryde med vand, chili og yoghurt i ca. 20 min.
Tag gryden af blusset og lad den stå lunt, pakkes ind i fx et håndklæde.
Imens gøres fisken klar.
Rosmarinkvistene plukkes for blade på nær de 2 øverste cm.
Fisken skæres i strimler og rosmarinspidet stikkes skiftevis igennem fra højre mod venstre, se billedet.
Med en kartoffelskræller 'skræller' man gulerødder og jordskokker på langs, så man får nogle lange, brede strimler.
Først steges fiskespidet i olie i 4 min. på hver side.
Steg grønsagerne sammen med spidene de sidste 5 min. på panden.
Server retten med salat.