400 g torsk i tern
2 grønne courgetter
1 bdt bladselleri i grove stykker
24 cherrytomater
1 spsk olie
Sauce:
2 røde peberfrugter i tern
½ hakket rød chili
4 soltørrede tomater i tern
1 spsk olivenolie
2 dl bouillon
Krydr fisken med salt, peber og evt. en krydderurt.
Høvl skiver på langs af courgetterne med en ostehøvl.
Rul fiskestykkerne ind i courgetteskiverne.
Blancher bladsellerien i letsaltet vand 2 min.
Sæt fiskepakkerne på grillspid skiftevis med cherrytomater og bladselleristykker.
Pensl med olie og krydr med salt og peber.
Grill spiddene på udendørsgrillen, eller grill dem i ovnen cirka 3 min. på hver side.
Server nye kartofler og pebersauce til.
Pebersauce:
Sauter peberfrugter, chili og soltørret tomat i olie under omrøring 5 min., tilsæt bouillon og kog 10 min.
Purer i blender og smag til med salt og peber.