400 g rødspættefileter
1 tsk urtesalt
Saften af 1 citron
250 g champignon
1 rød peber
1 grøn peber
2 spsk jomfru olivenolie
1 tsk gurkemeje
Rødspættefileterne skylles og skæres igennem på langs.
Lægges i et fad hvor citronsaft og urtesalt hældes over.
Fileterne skal trække i mindst 10 minuter.
Champignon og peberfrugt renses og peberfrugten skæres i firkanter på ca. 2 x 2 cm.
Hvis du bruger træspid skal de trække i vand inden brug.
Hver fiskefilet lægges dobbelt og stikkes på grilspid skiftevis med
hele champignon og de forskelligt farvede peberfrugter.
Det er er fordel at bruge et ovnfast fad, der har den bredde at
spiddene kan hænge fra kant til kant.
Olie og gurkemeje piskes sammen og bruges til at pensle maden med.
Steges på grill eller i ovnen ved 250ºC, 5 minutter på hver side.