Tilpasset camping og Trangia sæt
1 røget makrel eller forel renset for skind og ben
4 stk grillet rød peber (på glas i supermarked)
½ dl creme fraiche
½ agurk
1 avocado
1 presset lime
1 spsk hakket dild
½ bundt purløg
Salt og peber
Formen bruges til at stikke de grillede røde pebre ud med.
Creme fraiche blandes med fisk, dild og purløg.
Agurk og avocado blandes med limejuice, salt og peber.
Formen stilles på en tallerken, en skive peberfrugt lægges ned i som bund, ovenpå et lag fiskefyld, dernæst avocado og agurk, for til sidst at lukke tårnet med endnu en udstukket rød peber.
Formen løftes forsigtigt op.
Brug eventuelt gryderne som skåle.
Kan tilberedes og sættes i køletasken i god tid.
Formen: Her har vi brugt flasken fra en drikkeyoghurt, men alle plastikflasker kan anvendes.