Disse saftige æbler er enkle at lave og meget velsmagende.
Brug direkte grillning ved middel temperatur
Forberedelse: 15 minutter Grilltid: 45-60 minutter
1 dl rosiner
1 dl hakkede valnødder eller pekannødder
3 spsk brun farin
2 tsk stødt kanel
½ tsk stødt ingefær
3 spsk smør
4 store æbler
Bland rosiner, nødder, farin, kanel og ingefær i en skål.
Stik kernehusene ud på æblerne.
Lav hullerne større og grav endnu mere æble ud.
Læg hvert æble på dets eget stykke aluminiumsfolie.
Fyld æblerne med rosin- og nøddeblandingen.
Top hvert æble med smør og pak dem ind i folien.
Læg æblerne på grillen i 45-60 minutter til de bliver tilpas bløde.
Temperaturen skal ikke være alt for høj, så du kan meget passende lave disse æbler efter at du har grillet hovedretten.
Server med vaniljeis.