
Kalvekød er meget proteinrigt og mildt i smagen. Hvis det ikke er på tilbud i supermarkedet, kan man bare tage kalkunschnitzel 
 
2 skiver toastbrød
1 fed hvidløg
100 g friskost med urter
reven skal af ½ citron, økologisk
2-3 spsk finthakket basilikum
4 tynde kalveschnitzler (à 125 g)
salt og peber
olie
24 tandstikkere blødes op i vand. 
*
A. Skorpen skæres af to skiver toastbrød, og det rives fint. 
1 hvidløgsfed hakkes fint. 
100 g friskost med urter, revet toastbrød, reven skal af ½ citron (økologisk), 2-3 spsk finthakket basilikum og hvidløg røres sammen. 
24 tandstikkere blødes op i vand. 
B. 4 tynde kalveschnitzler lægges mellem 2 lag plastfolie og bankes tynde med kødhammer eller en tung stegepande. 
Ret dem lidt ud, halver dem og drys salt og peber på dem. 
C. På hvert stykke kød smøres 1/8 af friskostcremen, men lad en kant på 1½ cm være hele vejen rundt. 
Klap kødstykkerne sammen med cremen indvendig og luk dem godt med tandstikkerne. 
De pensles let med olie og grilles ca. 10-12 minutter. 
Pr. portion: 30 g protein, 13 g fedt, 8 g kulh. ~ 275 kcal - 1148 kj