600 g torskefilet 
salt 
Fyld: 
250 g frisk spinat 
16 tern fetaost 
2 store tomater 
4 alufolie á ca. 40 cm. 
olie til pensling 
Tilbehør: 
2 squash 
400 g blandet salat 
1 citron 
500 g groft brød 
marinade: 
1 citron 
½ tsk mild paprika 
10 blade friskhakket basilikum 
Fisk: 
Læg spinaten i en gryde med låg, og damp den 1-2 min. 
Pensl 4 stykker alufolie med en anelse olie. Fordel halvdelen af spinaten på alufolieet. Skær torskefileten i 4-5 cm brede stykker. Fordel torskefileterne på spinaten, og drys lidt salt på fisken. Fordel resten af spinaten, smuldret fetaost og til sidst tomatskiver på fisken. Drys lidt salt og peber på. Luk pakkerne tæt. Læg fiskepakkerne på grillristen, og grill dem 20-25 min. ved jævn varme. Bemærk! Vend ikke pakkerne! 
Tilbehør: 
Skær squash i 2 cm skiver. Rør marinaden, og vend sguashskiverne heri. Grill dem på grillristen ca. 6 min. ved siden af fisken. 
Skær salaten i strimler, og pres citronsaften over. Brug væden fra fisken som sauce. 
Tips: Fiskepakkerne kan også tilberedes i ovnen ved 220° 20- 25 min.