Billede indsendt af Jannie
Møller
# Ingredienser
2 pk. Seven Seas hele rå Black Tiger rejer 
saft af ½ citron 
1 spsk  rød chilisauce 
3 fed finthakket hvidløg 
havsalt 
friskkværnet sort peber 
1 iceberg salat 
1 rødløg 
½ agurk 
1 bdt  (eller pose) radiser 
Dressing: 
250 g  fromage frais naturel 0.5% 
2 spsk  kethup 
1 finthakket skalotteløg 
4 finthakkede soltørrede tomater 
havsalt 
friskkværnet peber 
* Tilberedning
De optøede rejer lægges i marinaden af citronsaft, chilisauce, hvidløg, salt og 
peber i min en halv time, inden de grilles på grill eller grillpande. 
Icebergsalaten skylles, tørres og rives/skæres i mindre stykker. 
Rødløget skæres i tynde både, agurken skæres i korte stænger, og 
radiserne skæres i kvarte. 
Salaten blandes, og rejerne lægges i. 
Dressingen blandes og hældes over salaten eller serveres i små portionsskåle ved siden af.