4 bovsteaks, ca. 1 ½ cm tykke 
evt. 1 spsk barbecue grillsauce 
Salat: 
250 g  tørrede pastarør eller skruer 
1 peberfrugt 
evt. 1 lille chili 
1 lille agurk 
evt. 2 spsk kapers 
10 oliven uden sten 
Dressing: 
3 dl  tomatjuice 
1 ½ spsk  olie 
1-2 fed hvidløg 
2 spsk  frisk basilikum eller 2 tsk tørret 
1 bundt persille 
1 tsk  mild paprika 
1 citron 
salt og peber 
Kog pastaen efter anvisningen. 
Pisk tomatjuice, olie, presset hvidløg og finthakket basilikum og 2 spsk finthakket persille sammen og smag til med paprika, ca. 1 spsk citronsaft, salt og peber. 
Skær peberfrugten i små tern. 
Flæk chilien, skrab kernerne ud og snit den i tynde skiver. 
Lad pastaen dryppe af og vend den straks i dressingen sammen med peberfrugt og evt. chili. 
Lad salaten trække mindst ½ time, gerne længere. 
Lige før servering blandes agurk i små tern i salaten, evt. også kapers og oliven i tynde skiver. 
Lav fire snit i sværen på bovsteaksene. 
Dup kødet tørt og pensl evt. med grillsauce. Krydr med peber. 
Grill dem ca. 7-8 minutter på hver side. 
Krydr med salt. fed t og ben fra fjernes på tallerkenen. 
Bovsteaks kan også steges på pande. 
Brun ved god varme 1 minut på hver side. 
Skru ned til middel varme og steg dem 6-7 minutter på hver side, til de er gennemstegte.