4-6 tomater 
4 peberfrugter 
4-6 små nye pillede løg 
4 små squash 
Marinade: 
6 spsk  vand 
3 spsk  tomatketchup 
2 fed presset hvidløg 
2 tsk  oregano 
2 tsk  spidskommen 
1 knivspids tørret chili 
Skyl og tør tomater, peberfrugter og squash. 
Befri peberfrugterne for frø og frøstol (det hvide), og skær den i kvarte. 
Halvér tomater, squash og løg. 
Pisk ingredienserne til marinaden sammen, og pensl det på grønsagerne. 
Læg grønsagerne på grillen med snitfladen nedad for at brune dem. 
Vend dem, og grill til de er møre - pensl evt. af og til. 
Tomater grilles ca. 5 min., løg 12 min., squash og peberfrugt ca. 10 min. 
Tips: Eftervarmen på grillen kan udnyttes til desserten. Læg hele bananer med skræl på grillen, vend dem efter ca. 10 minutter. Når de er helt sorte, er de færdige. 
Kan serveres med puré af 200 g frugt, fx jordbær eller hindbær, puréret med 2-3 spsk  sukker.