4 kyllingebryster uden skind og ben 
4 tsk pesto 
8 skiver bacon (ca. 150 g) 
Salat med kidneybønner og avocado: 
1 friséesalat ca. 150 g 
1 salatløg 
1 moden avocado 
saft af ½ citron 
1 dåse røde kidneybønner 
4 spsk  pesto 
Tør kyllingebrysterne og pensl hvert bryst med 1 tsk  pesto. 
Vikl bacon om kyllingebrysterne og fæst med tandstikker. 
Grillsteges i ca. 6 min. på hver side. 
Salat med kidneybønner og avocado: 
Riv salaten i mindre stykker og hak løget fint. 
Skær avocadoen i små tern og dryp med citronsaft. 
Skyl og afdryp bønnerne. 
Bland alle ingredienserne med let hånd og hæld pesto over. 
Server salaten til de grillstegte kyllingestykker.