400 g  kikærter 
200 g  cherry tomater 
1 fed hvidløg. 
½ dl  hvid balsamico 
1 dl  god olivenolie 
50 g  ristede pinjekerner 
2 hjertesalat hoveder 
50 g  rosiner gerne lyse 
1 lille løg 
½ dl  bredbladet persille 
citronsaft 
sukker 
saft og skal af 2 ubehandlede appelsiner 
½ dl  sød soja 
1 frisk chili 
1 fed hvidløg 
frisk timian 
olie 
4 kyllingefileter 
Udblød kikærterne natten over og kog dem med lidt salt, indtil de er helt møre. 
Del cherrytomaterne i to. 
Hak hvidløget fint og vend det med hvid balsamico, olivenolie, lidt sukker og salt. 
Kom tomaterne i et ovnfast fad med skærefladen opad og fordel marinaden over tomaterne. 
Kom tomaterne i ovnen ved 150°C ca. 1 time, eller indtil de er blevet ⅓ mindre. 
Rist pinjekernerne til de er gyldne og krydr med salt. 
Pluk hjertesalaten i hele blade. 
Vend forsigtigt de afkølede tomater med kikærter, pinjekerner, rosiner, finthakket løg, hakket persille og hjertesalat. 
Smag til med citronsaft, salt og friskkværnet peber. 
Kog appelsinsaft, -skal og soya ind til det halve. 
Tilsæt chili, hvidløg og timian. Afkøl lagen og kom lidt olie i. 
Flæk kyllingefileterne til 2 stykker. 
Mariner dem i lagen i mindst 4 timer. 
Grill kyllingefileterne ved høj varme i ca. 2 min. på hver side. 
Pensl dem med marinaden under stegningen. 
Skær fileterne ud i skiver og server. 
Tips: Man kan bruge kikærter fra dåse med et udmærket resultat. 
De bagte tomater smager også dejligt på ristet brød med lidt gedeost.