
4 laksekoteletter a 150 g 
Marinade: 
saft og skal af ½ limefrugt 
2 spsk olie 
1-2 spsk brun farin 
1 tsk salt 
1-2 knsp sort peber 
Sauce: 
1 dl minifraiche 
1 dl kvark 
revet skal af ½ limefrugt 
2 dl agurk, skrællet, udkernet og i tern 
½ dl finthakket purløg eller salatløg 
¼ dl finthakkede kapers 
¼ dl finthakket dild 
¼ dl finthakket persille 
1 spsk finthakket oregano 
1 tsk flormelis
Marinade: 
Bland ingredienserne til marinaden sammen. 
Skyl laksen, og læg den i en plasticpose. 
Hæld marinaden over, og læg posen et koldt sted i 1-2 timer, hvorefter koteletterne grilles. 
Sauce: 
Bland alle ingredienser sammen, og stil blandingen koldt i mindst en time for at fremhæve smagen.