1 ½ kg  revelsben skåret i skiver á 3 cm. tykkelse med et ben i hvert 
2 laurbærblade 
1 spsk  salt 
15 peberkorn 
vand (skal dække revelsbenene) 
olie til pensling 
Marinade: 
1 ½ dl  portvin 
3 spsk  tomatpuré 
3 fedpresset hvidløg 
4 spsk  brun farin 
2 spsk  soya 
1 ½ spsk  barbecue krydderi 
Coleslaw: 
250 g  fintsnittet hvidkål 
175 g  revet gulerod 
1 lille finthakket løg 
2 ½ dl  mayonnaise 
Rør alle ingredienserne til marinaden sammen. 
Kog revelsbenene i vand med laurbærblade, salt og peberkorn i ca. 30 min., til de er godt møre. 
Lad benene dryppe godt af og læg dem i et fad. 
Hæld marinaden over. 
Benene bør stå i køleskab og trække i ca. 2 timer. 
Pensl herefter revelsbenene med olie og steg dem på varm grill 5-8 min. på hver side. 
Pensl ofte med olie. 
Coleslaw: 
Bland alle ingredienserne i en skål. 
Smag til med salt og peber og evt et sprøjt gul fransk sennep.