800 g oksecuvette (skæres i ca. 1 cm tykke skiver) 
12 trægrillspid 
1 godt brød 
Marinade: 
2 spsk oystersauce 
1 spsk engelsk sauce 
½ fed hakket hvidløg 
2 spsk sød chilisauce 
1 knivspids karry 
2 spsk soya 
Salat: 
8 Bok Choysalat (eller 1 iceberg) 
1 spsk ristet sesamolie 
1 spsk sesamfrø 
½ limefrugt, saft og reven skal af den 
1 tsk hakket frisk ingefær 
Banansalat: 
4 bananer 
4 spsk tørrede bananchips 
½ tsk karry 
½ tsk olie 
Grill-spid: 
Begynd med at skære oksecuvetten i skiver. (Du kan evt. få din slagter til det). 
Snit hver af skiverne i fedtoverfladen, så de ikke trækker sig sammen og bøjer under grillningen. 
Læg herefter træspiddene i vand i ca. et kvarter - så brænder de ikke på grillen. 
Fordel så kødskiverne på de 12 grillspid. 
Grillspiddene lægges på den varme grill, og kødet grilles 3 - 4 minutter - vend spiddene jævnligt. 
Smør marinaden på, lige før de er færdige. 
Marinade: 
Bland ingredienserne til marinaden i en skål og pisk dem godt sammen. 
Stil skålen koldt - skal først bruges til at pensle kødet med, når det er på grillen. 
Bok Choy salat: 
Halver de 8 Bok Choy og skyl dem grundigt. 
I en skål blandes dressingen af sesamolie, sesamfrø, saften fra ½ limefrugt og reven limeskal. 
Salaten samt den friske ingefær skal ikke bruges endnu. 
Grill Bok Choysalaten på alle sider - 1 - 2 minutter ialt. 
Læg dem på et fad og hæld dressingen over. 
Banansalat: 
Bananerne skrælles og vendes hele i en blanding af karry og olie. 
Bananerne grilles brune - anrettes på et fad og drysses med de tørrede bananchips.