Shortribs: 
1 stykke shortribs på 1,2 kg, afpudset for fedt 
2 dl  barbecuedressing 
Tilbehør: 
8 grønne peberfrugter 
50 g  mørk chokolade (gerne 60%) 
80 g  flødeost 
2 skiver daggammelt franskbrød 
salt og peber 
Salat: 
2 grønne æbler 
1 dl  drænet yoghurt 
2 spsk  akaciehonning 
2 spsk  lyse rosiner 
½ citron, saften fra den 
Grovfritter: 
4 store bagekartofler 
lidt olie 
Barbecue: 
500 g  tomatpuré 
1 dl  engelsk sauce 
2 ½ dl  olivenolie 
2 spsk  paprika 
1 dl  HP-sauce 
6 fed hvidløg 
2 dl  brun farin 
2 spsk  salt 
2 dl  vand 
Shortribs: 
Lav først barbecuedressing. 
Kog dernæst kødet i ca. 1 time i vand med lidt salt. 
Kom kødet over i en grov si, så vandet kan dryppe fra og lad det hvile der ca. 15 minutter 
Læg de afdryppede shortribs på grillen ved middelvarme og lad dem grille i ca. 20 minutter. 
De sidste 5 minutter pensles de med barbecuedressingen og krydres med salt og peber. 
Tilbehør: 
Peberfrugterne halveres, og kernerne skrabes ud. 
Skorperne skæres af franskbrødet, og skiverne nulres til krummer, som blandes med flødeosten, hakket chokolade samt salt og peber. 
Massen fyldes i de halverede peberfrugter, og de grilles, til de er møre, i ca. 15 - 20 minutter. 
Æblesalat: 
Bland yoghurten med akaciehonning og rosinerne i en skål. 
Skræl æblerne og skær dem i store tern, som vendes i citronsaften. 
Kom æblestykkerne ned i yoghurtblandingen og rør rundt. 
Grovfritter: 
Vask kartoflerne og skær dem i både ca. 2 cm tykke. 
Pensl dem med olie og grill dem, til de er gyldne - ca. 15 minutter. 
Kan evt. foretages i ovn i 15 minutter ved 180°C og derefter lige grilles et par minutter. 
Barbecuedressing: 
Inden stegen kommes på grillen, laves en barbecuedressing til pensling af stegen. Rør alle ingredienserne til barbecuen sammen i en pasende skål og hav den stående ved siden af grillen sammen med en god pensel. 
Stegen skal først pensles med barbecuen lige før den er færdigstegt - ellers vil sukkeret i barbecuen brænde og kødet blive sort.