
 
1 stk svinemørbrad
½ tsk salt 
Sauce:
3 fed hvidløg
½ spsk frisk ingefær
6 spsk hvidvinseddike
2 spsk sukker
2 spsk tomatketchup
1 ½ spsk brun farin 
1 spsk hakket jalapeno
½ tsk salt
 
Sauce: Pres hvidløget og riv ingefæren. 
Bland alle ingredienserne til saucen i en lille gryde. 
Bring saucen i kog og lad den simre i 5 min. Hæld saucen i en lille skål.
Klargør en grill. 
Lad bambuspinde (ca. 4 pr. person) ligge i vand i 30 min. 
Skær imens mørbraden i skiver på ca. 1 cm tykkelse. 
Lav hver kebab ved at spidde 3-4 stykker kød med en bambuspind. 
Drys hver kebab med salt og pensl dem på alle sider med barbequesaucen.
Grill kebabs i ca. 10 min. i alt. Vend dem jævnligt undervejs. 
Pensl evt. med overskydende sauce undervejs.