1 ørred ca. 1 ½ kg 
1 bundt dild 
25 g blødt smør 
1 fed hvidløg 
1 citron 
1 bundt forårsløg 
10 g smør 
Agurkecreme: 
2 ½ dl cheasy fraiche 9% 
½ bundt dild 
½ agurk 
salt og peber 
Tomatsalat: 
250 g cherrytomater 
1 salatløg 
balsamico 
Tilbehør: 
Nye kartofler 
Rens fisken, skrab skællene og slim af med en kniv. 
Hak dild og rør det med smør og presset hvidløg. 
Fordel smørret i fisken og drys med salt og peber. 
Fordel skiver af citron oven på fisken og pak den ind i alufolie. 
Grill fisken i ca. 30 min. 
Skær forårsløgene i skiver og steg dem let i smørret på en pande. 
Rør cheasy fraiche med hakket dild og agurk skåret i små tern. 
Smag til med salt og peber. 
Halver tomaterne og hak salatløget fint. 
Hæld lidt balsamico over tomaterne ved servering. 
Server den grillede ørred med nye kartofler, tomatsalat og agurkecreme.