Fisk: 
6 ørredfileter med skind a ca. 100 g  stk 
Rygeostsauce: 
½ bundt purløg 
4 radiser 
80 g  rygeost 
2 ½ dl  tykmælk 
Salt 
peber 
Tilbehør: 
1,2 kg  små nye kartofler 
250 g  grønne asparges 
4 store tomater 
1 citron 
Pynt: Basilikum eller persille. 
Sæt 1 liter let saltet vand over at koge, skyl og skrup kartoflerne og kog dem i vandet. 
Fisk: 
Dup ørredfileterne tørre, drys med salt og peber. Læg fiskene på grillristen, og gril dem 8 - 10 minn. på skindsiden. Undgå for stærk varme. Bemærk ! Skindet spises ikke. (Fisken kan også steges på en pande med 20 g smør ca. 7 minutter på skindsiden). 
Rygeostsauce: 
Klip purløg, og riv radiserne fint. Rør alle ingredienserne sammen. Smag til med salt og peber. 
Tilbehør: 
Skær 1 cm rodende af de grønne asparges, og kog dem med kartoflerne de sidste minnutter af kartoflernes kogetid. Skær tomaterne i halve, og gril dem ved siden af fisken 3 - 4 minutter på hver side.Server citron til, og pynt med basilikum. 
Tips: Bemærk at kun filet af fisk med skind kan anbefales til at grille direkte på grillrist. Grill gerne fisken i en fiskegrillrist, som lægges direkte oven på grillristen. I stedet for ørred kan bruges filet med skind af makrel, sild, hornfisk, havkat eller laks / regnbueørred, fersk eller frossen