
Trækul:      Indirekte 
Gas:           Indirekte/middel varme 
Forberedelse: 10 minutter. Stegetid: 10 minutter
 
1 ½ spsk paprika 
1 spsk stødt koriander 
1 spsk fintrevet citronskal 
1 spsk tørret merian 
2 tsk hvidløgspulver 
1 tsk salt 
½ tsk friskkværnet peber 
½ tsk stødt spidskommen 
½ tsk kommen, knust 
½ tsk stødt kanel 
8 skiver svinebov uden ben, ca. 2 cm tykke (a ca. 175 g) 
 
A. Bland paprika, koriander. citronskal, merian, hvidløgspulver, salt, peber, spidskommen, kommen og kanel sammen i en lille skål. 
Gnid krydderiblandingen ind i kødet på begge sider og tryk den grundigt ind i kødets overflade. 
 
B. Læg kødet midt på stegeristen. 
Grill det indirekte ved middel varme i 10 min., hvis det ønskes stegt medium, eller 12-14 min., hvis det ønskes gennemstegt. 
Vend kødet, når halvdelen af stegetiden er gået. 
 
Tips: I stedet for svinebov kan du også bruge tyktskårne spareribs. Tilbered dem som ovenfor og grill dem indirekte over middel varme i 1 ¼ til 1 ½  time.