1 pk.kyllingefileter 
God olivenolie fra spray 
¼ icebergsalat 
1 pk.rucolasalat 
½ ananas i stave 
30 g ristede pinjekerner 
6 hele soltørrede tomater i olielage 
200 g fromage frais naturel 0.5% 
1 tsk karry evt. mere efter smag 
1 tsk rørsukker 
1 citron, saften af ¼ citron resten i både 
Havsalt 
Friskkværnet sort peber 
Kyllingestykkerne drysses med salt og peber og steges på en grillpande ca. 3 4 min. på hver side. 
Spray med olie til sidst, det gør dem meget lækre. 
Iceberg og rucolasalat skylles grundigt og tørres. 
Icebergsalaten rives i mindre stykker. Salaten blandes af de 2 slags salat, ananasstave, pinjekerner, soltørrede tomater i skiver og kyllingestykker. Dressingen blandes og smages til. 
Retten kan evt. serveres med et stykke brød til og citronbåde.