1 kylling 
2 spsk soya 
1 fed hvidløg, presset 
Sauce: 
1 løg, hakket 
1 fed hvidløg, presset 
1 spsk olie 
1 spsk revet ingefær 
revet skal fra en lime 
1-2 spsk karrypasta 
1 ds hakkede tomater 
2 dl kokosmælk 
Pynt: 
2 spsk kokosmel 
Tilbehør: 
1 bk.solsikkespirer 
basmatiris 
4 skiver groft brød 
Kyllingen deles i 4 stykker og soya og hvidløg pensles på. Kyllingen grilles i ovnen i 30-40 min. og vendes ofte. Kyllingen er gennemstegt når kødsaften er helt klar 
Løg og hvidløg svitses i olie i en gryde. De øvrige ingredienser tilsættes. Saucen simrer under låg i ca. 10 min. og smages til med salt. 
Kyllingen serveres med sauce, ris og spirer og kokosmel drysses over. 
Tips: Kyllingen kan også snilt grilles på udegrill.