4 laksesteaks 
salt, peber 
 
Sauce: 
1 spsk mayonnaise 
2 spsk cremefraiche 18% 
3 ansjoser 
2 spsk kapers 
1 bdt persille 
1-2 stilke. friske estragonblade, evt. tørret 
saft af 1-2 citron
 
Tilbehør: små kartofler og grønsager 
 
Lav den kolde sauce, den har godt af at trække koldt 1 time. 
Kom kapers, skyllet persille, estragon og ansjoser i en blender og hak 
det fint, eller hak det meget fint med en kniv. 
Rør mayonnaise og cremefraiche sammen og vend det hakkede i. 
Smag til med citronsaft. 
 
Ansjoserne er salte, så krydderier skulle ikke være nødvendige. 
Saucen kan opbevares 3-4 dage i køleskab. 
Rens lakseskiverne og dup dem tørre. 
Grill (bedst i fiskerist) eller steg dem på panden med ganske lidt fedtstof. 
Krydr med salt og evt. peber. Server fisken varm med tilbehør og den 
kolde sauce.