2 store svinemørbrad 
2 spsk  korianderfrø 
2 spsk  revet citronskal 
2 tsk  frisk hakket timian 
1 tsk  salt 
1 tsk  groft kværnet peber 
4 spsk  olivenolie 
Bønnesalat: 
400 g  grønne bønner 
1 dl  mayonnaise 
2 spsk  dijonsennep 
3 tsk  flormelis 
2 spsk  eddike 
salt og peber 
Rens mørbradderne for sener. 
Kom korianderfrø, citronskal, timian, salt , peber og olivenolie i en blender og blend til korianderfrøene er knuste. 
Læg blandingen på en plade og rul mørbradderne heri, pensl dem med olie. Gril i ca 15 minutter.
Vend dem med jævne mellemrum. 
 
Bønnesalat: Kog bønnerne i letsaltet vand i 2 minutter. 
Afkøl dem i koldt vand og tør dem. 
Bland mayonnaise, sennep, flormelis, eddike, salt og peber. 
Vend bønnerne heri og server. 
 
Serveres med et godt brød små nye kartofler og salat.