(2-4 personer) 
4 makrelfileter 
smør 
salt og peber 
100 g blodpølse 
4 forårsløg 
ca. 500 g kartoffelmos 
Køb nogle makrelfileter og få fiskehandleren til at fjerne benene. 
Fileterne pensles med smør og drysses med salt og peber. De grilles i 4-6 minutter. Steg den skivede blodpølse 2-3 minutter på hver side. Skær forårsløgene i skiver og blødgør dem på panden i lidt olie. Rør forårsløgene i kartoffelmosen. 
Lav portionsanretninger med en skive blodpølse nederst, dækket med en skefuld kartoffelmos og en makrelfilet øverst. Dryp dressingen udenom. 
Dressing: 
2 tsk dijonsennep 
2 spsk rødvinseddike 
1 æggeblomme 
4 spsk valnøddeolie 
4 spsk jordnøddeolie 
salt og peber 
Pisk alle ingredienserne sammen og smag til med salt og peber.