1 ½ kg lammebryst 
Marinade: 
½ dl olie 
½ dl soya 
½ dl vineddike 
½ tsk sort peber 
1 fed hvidløg 
Sauce: 
2 spsk olie 
1 spsk fint hakket løg 
2 fed hvidløg 
1 peberfrugt 
1 dåseflåede tomater 
1 spsk brun farin 
2 tsk sennepspulver 
1 spsk vineddike 
lidt tabasco 
salt og peber 
Bland ingredienserne til marinaden og pres hvidløget i. 
Læg lammebrystet i en plastpose, hæld marinaden over og luk posen godt til. 
Ryst posen så marinaden fordeles. 
Mariner kødet i 2 timer i køleskabet. 
Tør kødet af og grill det 10 min på hver side. 
Pensl med marinaden et par gange under grilningen. 
Kødet er færdigt når det løsner sig fra benene. 
Brun fedtstof i en stegepande. 
Kom løgene i og pres hvidløget i. 
Rens og hak peberfrugten og kom den i sammen med de øvrige ingredienser til saucen. 
Tilsæt også lidt af marinaden. 
Lad saucen simre på grillristen eller lav den på komfuret. 
Skær ryggen langs benene og server saucen ved siden af til at dyppe kødet i