¾ kg hakket oksekød 
300 g spæk 
1 tsk salt 
1 spsk sukker 
21 vilde betelblade 
7 træpinde 
Vegetabilsk olie 
Marinade: 
1 spsk stødt fem krydderier 
1 spsk karry 
1 tsk gurkemeje 
1 spsk sukker 
1 spsk soya 
1 spsk finthakket citrongræs 
2 fed finthakket hvidløg 
1 tsk peber 
Bland ingredienserne til marinaden og mariner oksekødet i 30 minutter. Steg spækket, køl det af og hak det i tynde strimler. 
Mariner med salt og sukker og stil det til side i 15 minutter. 
Udblød de vilde betelblade og dryp dem af. 
Bland oksekød og spæk og bland det grundigt. 
Pak farsen ind i betelplade, lav rullerne ca. 5 cm lange. 
Sæt 3 ruller på hvert spid, pensl med olie og grill dem på begge sider i 5 minutter til bladene bliver let brændte.