700 g skinkemignon i skiver á 1 cm. tykkelse 
olie til pensling 
salt 
peber 
Persillesmør: 
250 g smør 
1 fed presset hvidløg 
½ presset citron 
3 spsk hakket persille 
salt 
peber 
½ citron i skiver 
salat: 
4-6 grapefrugter i fileter 
50 g hakkede hasselnøddekerner 
Persillesmør: 
Rør smørret sammen med de øvrige ingredienser. 
Rul det i bagepapir eller pergamentpapir til en pølse og sæt det på køl. 
Ved servering skæres det i tynde skiver og anrettes på citronskiverne. 
En evt. rest smør kan opbevares enten på køl eller fryses ned. 
Grapefrugtsalat: 
Skær grapefrugterne fri for skrællen og skær dem ud i fileter og drys dem med hasselnøddekerner. 
Skinkemignon: 
Pensl skiverne med olie og krydr med peber. 
Steg på grill 1 min. på hver side. 
Skal vendes et par gange på grillen, da det ellers nemt bliver tørt. 
Krydr med salt efter grillning.