2 afpudsede svinemørbrad 
olie til pensling 
salt og peber 
Pasta: 
500 g frisk pasta 
3 spsk friskhakkede krydderurter (persille, purløg, estragon) 
Sauce: 
5 dl piskefløde 
1 spsk sennep 
100 g soltørrede tomater eller 150 g ristede bacontern 
peber 
500 g frisk spinat eller 200 g frossent hel spinat 
Pensl mørbraden med olie, krydr med peber og grill den ca. 5 min. på hver side. 
Krydr med salt og lad den hvile let tildækket i ca. 15 min. 
Skær mørbraden i medaljoner a 2 ½ cm. tykkelse efter hviletid . 
Kog fløden ind på en pande til halv mængde. 
Tilsæt sennep og soltørrede tomater. 
Bruges bacontern, ristes de først på panden og fedtet hældes fra. 
Smag til med peber (ikke salt, da de soltørrede tomater er meget salte). 
Spinaten vendes i saucen og koger herefter ca. 2 min. 
Kog pastaen i vand med salt og olie 2-3 min. 
Vend til sidst pasta og krydderurter i pastasaucen og server med mørbradmedaljonerne.