Logo

Grillspid med kartofler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

24 små pillekartofler
350 g magert kød (lam, kalkun, svinemørbrad eller oksefilet)
8 cherrytomater
8 skalotteløg
1 peberfrugt i store tern
8 champignon

Til pensling:
1 spsk olie
1 tsk soja sauce
½ tsk sød chili

8 grillspid

Kartoflerne koges og pilles forsigtigt.

Kødet skæres i mindre tern - i alt 24 stykker.

Ingredienserne sættes på grillspiddene (8 i alt):
Kartoffel - kød - løg - champignon - kød - kartoffel – cherrytomater - kød - peberfrugt - kartoffel.

Ingredienserne til pensling blandes og spiddene pensles.
Spiddene grilles i ovnen eller på havegrillen i ca. 5-8 min. til kødet er gennemstegt.
Spiddene vendes jævnligt.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.063 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her