400 g kyllingefilét eller kyllingebryst uden skind 
1 grøn peberfrugt 
2 skiverfrisk ananas 
3 spsk olivenolie 
1 spsk sojasauce 
2 tsk karry 
salt og peber 
Bulgursalat: 
4 dl bulgur 
50 g rosiner 
50 g pinjekerner 
2 tsk karry 
Tør kyllingekødet og skær det i tern. 
Halver peberfrugten, fjern frøstole og kog dem i ca. 5 min. 
Skær peberfrugt og ananas i tern. 
Sæt skiftevis kylling, peberfrugt og ananas på grillspid. 
Rør en marinade af olie, soja, karry, salt og peber. 
Pensl grillspiddene med marinaden og grillsteg dem i 8-12 min. 
Vend dem under stegningen. 
Bulgursalat: 
Kog bulgur som angivet på emballagen. 
Vend rosiner, pinjekerner og karry i bulguren og server salaten til grillspiddene.