
# Ingredienser:
400 g skinke i tern 
1 pakke cocktailpølser
1 lille glas perleløg 
Marinade:
¾ dl
sojasauce 
3 spsk
ketchup 
1 citron
saft fra 
Tilbehør:
250 g ris 
250 g ærter 
2 peberfrugter
* 

Tilberedning:
Sæt kød, pølser og perleløg på grillspid (små træspid kan
fint bruges). 
Læg spiddene i et fad, hvorefter de pensles med den rørte
marinade. 
Fadet sættes midt i en 250°C varm ovn i 15-20 minutter. 
Ris og ærter koges (se vejledning på emballagen). 
De 2 peberfrugter skæres ud i tern og serveres i en skål for
sig. 
Brug evt. gul og rød peber, så bliver det også pænt at se
på. 
 
Derudover kan der bruges: løg, tomat, kylling fisk, store
rejer, champignon - ja, hvad har du i dit køleskab? -  
 
