350 g svinemørbrad 
150 g bacon 
4 mellemstore løg 
1 rød peberfrugt 
6 spsk olivenolie 
frisk timian 
½ kg nye kartofler 
8 soltørrede tomater 
2 fed hvidløg 
olivenolie 
salt og peber 
Befri mørbraden for sener og skær den i 2 cm tykke skiver. 
Sno bacon omkring kødet. 
Pil løgene, halver dem og kog dem i ca. 5 min. 
Del løgene i kvarte. 
Halver peberfrugter, fjern frøstole og skær den i tern. 
Sæt skiftevis kød, løg og peberfrugt på grillspid. 
Pensl med olie og fordel frisk timian over. 
Grill spiddene. 
Kog kartoflerne og skær dem i skiver. 
Skær de soltørrede tomater i strimler. 
Bland kartofler med soltørrede tomater, presset hvidløg og frisk timian. 
Fordel kartoflerne i 4 stykker alufolie, hæld lidt olie over, drys med salt og peber og luk pakkerne tæt. 
Grill kartoffelpakkerne i 8 -12 min. og server dem til grillspiddene.