
2 andebryster 
1 lille spidskål 
2 blommer
50 g rosiner 
1 bundt forårsløg 
Dressing: 
50 g tahin 
1 dl vand 
Saft af 1 citron 
1 fed hvidløg 
4 kviste persille 
Tilbehør: 200 g groft brød
 
Skær andebrysterne i 2 cm tykke skiver på langs. 
Fjern kålens yderste blade, del kålen i kvarte, skær stokken af og snit kålen fint. 
Kom kålen i en gryde med kogende vand og damp i 2 min., til den er faldet sammen. 
Den skal stadig være mør. 
Hæld kålen til afdrypning i en sigte og afkøl. 
Udsten blommerne og skær dem i både. 
Vend dem med kål, rosiner og snittede forårsløg. 
Rør tahin med vand, citronsaft, presset hvidløg og hakket persille til en dressing. 
Grill kødet i ca. 6 min. på hver side - vend det jævnligt. 
Server med kålsalaten og dryp tahindressingen over. 
 
Tips: Grill kødet med fedtkant og kasser fedtet, når kødet er stegt. Det giver mere smag og ser mere appetitligt ud. 
Tahin er en sesampasta, som kan købes i velassorterede supermarkeder og i udvalgte helsekostforretninger.
 
(520 kcal)