Fromage de chèvre grillé sur salade 
Denne ret er bedst med bitre blade, som for eksempel unge mælkebøtteblade (kaldet pisenlits, der betyder tisse-i-sengen, på grund af deres vanddrivende egenskaber) eller den blanding der består af en fjerdedel salatsennep (arugola), en fjerdedel rød radicchio, en fjerdedel unge mælkebøtteblade og en fjerdedel vårsalat (mache). 
1 hoved af kruset endivie, mælkebøtteblade eller mesclun (se ovenfor) 
2 fed hvidløg, pillet og finthakket 
½ dl olivenolie 
6 små gedeoste i olie eller små, friske gedeoste 
6 stykker let ristet franskbrød (bør være en anelse større end ostene) 
sort peber 
Salaten skylles, tørres og fordeles på 6 tallerkener. 
Kog hvidløgene i olie, til de er gyldne og bløde. 
Anbring imens ostene på de ristede stykker franskbrød, og stil dem under en meget varm grill i 5 minutter. 
Læg en grillstegt ost på hver tallerken, og hæld lidt af den varme hvidløgsolie over. 
Smag til med sort peber og server straks.