1 ½-2 kg  lammebryst 
1 dl olie (oliven) 
1 spsk rosmarin 
2 fed hvidløg 
salt 
peber 
Pastasalaten: 
300 g pasta 
2 røde peberfrugter 
5 tomater 
1 agurk 
100 g frosne ærter 
1 salathoved 
Dressing: 
1 dl olie 
½ dl vineddike 
1 fed hvidløg 
1 spsk dijonsennep 
1 tsk salt 
1 tsk peber 
Kog pastaen og lad den køle af. Tænd grillen, inde eller ude i haven. Bland olie, rosmarin, hvidløg. Læg lammebrystet på en penslet rist. Det evt. lammebrystet, så den tykke del kan grilles lidt længere. Pensl kødet med olien. Grillsteg kødet i ca. 20 min. på hver side afhængig af varmen fra grillen. drys salt og peber på, når det er stegt. Bland salatdressingen. Skær grønsagerne i små stykker. Bland pasta og grønsager i dressingen. Skær det færdigstegte lammebryst ud i portioner og server det med pastasalaten og flûtes.