500 g Mørbrad 
1 spsk olivenolie 
1 citron 
500-750 g grønne asparges 
2 æg 
dild 
persille 
frisk estragon 
purløg 
2-3 spsk sherry eller anden eddike 
3-4 spsk olivenolie 
salt og peber 
Bestil Mørbrad Royal hos slagteren. En almindelig svinemørbrad kan også bruges. Bimørbraden skæres af. Svinemørbraden afpudses helt for sener, hinder og fed t, og fraskæres 9 cm fra mørbradspidsen og 7 cm fra mørbradhovedet. Stykket er nu lige tykt over det hele og dermed fås den bedste kulinariske kvalitet efter stegningen. Stykket kaldes mørbrad royal. 
Kog asparges i letsaltet vand i 2-3 minutter. Tag dem op og lad dem afkøle under koldt vand. Kog æggene hårdkogte. 
Pensl kødet med olie og grill det 15-20 minutter i alt. Vend kødet af og til. Krydr med salt og peber. Tag kødet af. Pres citronsaft af ½ citron over kødet. Pak det i alufolie og lad det hvile 10 minutter. Grill asparges 2-4 minutter og læg dem på et fad. Hak æggene og kom dem i en skål med fint hakkede krydderurter, eddike, olie, salt og peber. Vend det godt sammen og kom det henover aspargesene. Servèr kødet i tykke skiver med asparges vinaigrette og brød til.