450 g skinkemignon 
Marinade 
½ dl olivenolie 
1 citron 
1 fed hvidløg 
salt og peber 
3 kvist efrisk rosmarin 
1 spsk enebær 
1 skalotteløg 
1 fed hvidløg 
1 spsk smør 
4 peberfrugter 
3 bøftomater 
2 spsk hvidvinseddike 
1 spsk rørsukker 
frisk basilikum 
Tilbehør 
helt små kartofler 
lidt smør 
frisk timian 
Bed evt. slagteren om at flække mignonen eller skær den godt halvt igennem på den lange led - bred den ud, så der dannes en firkant. 
Bland marinaden af olie, strimlet citronskal, finthakket hvidløg, salt, peber, rosmarinstilke og fint knust enebær. Læg kødet i marinaden og lad det marinere i køleskab mindst 30 minutter - gerne længere. Dog højst et døgn. Vend kødet af og til. 
Hak løg og hvidløg fint og svits dem i smør i en gryde. Tilsæt peberfrugter og tomater skåret i tern samt vineddike og sukker. Kog ca. 20 minutter uden låg. Smag til og tilsæt hakket basilikum. 
Pak kartoflerne i smurt alufolie i portionsanretninger med en klat smør, timian og salt. Grilles ca. 25 minutter til de er møre. 
Grill mignonen 10-15 minutter i alt. Vend den jævnligt. Pak kødet i alufolie og lad det hvile ca. 15 minutter før det skæres tyndt ud.