
 
Lad sommerens dejlige grønsager og krydderurter sætte smag
på det grillstegte svinekød. Mariner gerne kødet dagen i forvejen, så det
rigtigt kan trække smag fra krydderier og krydderurter. 
Arbejdstid: 25 min. Marinering: 3-12 timer Stegetid: 12 min.
 
#
2 svinekoteletter (2 cm tykke) 
 
Marinade: 
2 spsk engelsk sauce 
1½ spsk dijonsennep 
1 tsk sukker 
½ tsk salt 
½ tsk friskkværnet sort peber 
 
Rå relish: 
1 tomat 
½, squash eller ¼ agurk
½ peberfrugt 
1 stilk bladselleri
½ rødløg 
2 spsk sukker 
3 spsk æblecidereddike eller citronsaft 
evt. chili eller sennep 
salt og peber 
 
Tilbehør: 
brød eller kartofler 
*
 
RØR marinaden sammen. 
Læg koteletterne i en frysepose med marinaden. 
Læg den i køleskabet min. 3 timer og gerne natten over. 
 
SKÆR alle grønsagerne i små terninger. 
Rør sukker, eddike, salt og peber sammen og vend grønsagerne
i. 
Tilsæt evt. lidt sennep eller chili og stil relishen i
køleskab 1-2 timer. 
 
STEG koteletterne på en varm grill eller grillpande ca. 4-6
min. på hver side. 
Server med grønsagsrelish og brød eller kartofler. 
 
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin