1 kg spareribs 
2 spsk tomatpuré 
2 spsk hoisin sauce 
2 spsk chilisauce 
60 ml.honning 
2 spsk sesamfrø, ristede 
60 ml.citronsaft 
Skær sværen fra spareribsene. 
Fjern overflødigt fedt. 
Bland tomatpuré, hoisin- og chili sauce, citronsaft og honning. 
Anbring spareribsene i et stort, dybt fad og hæld marinaden over. 
Dæk fadet med plasticfolie og stil det i køleskab i 2 timer eller natten over. 
Vend kødet af og til. 
Lad kødet dryppe af og gem marinaden. 
Læg spareribsene på let smurt grill eller grillbakke. 
Steg ved middelvarme i 20 minutter eller til de er møre. 
Vend dem af og til. 
Opvarm den resterende marinade i en lille gryde. 
Den må ikke koge. 
Hæld den over spareribsene, lige før de serveres. 
Drys de ristede sesamfrø over.