1 ½ - 2 kg  lammebryst 
1 dl olie 
1 spsk rosmarin 
2 fed hvidløg 
groft salt og peber 
Salat: 
300 g pasta 
2 røde peberfrugter 
5 tomater 
1 agurk 
100 g frosne ærter 
1 salathoved 
Dressing: 
1 dl olie 
½ dl vineddike 
1 fed hvidløg 
1 spsk dijonsennep 
1 tsk groft salt 
1 tsk groft peber 
Kog pastaen og lad den køle af. 
Tænd grillen, inde eller ude i haven. 
Bland olie, rosmarin og hvidløg. Læg lammebrystet på en penslet rist. Del evt. lammebrystet således at den tykke del kan grille lidt længere. Pensel kødet med olie. 
Grillsteg kødet i ca. 20 min. på hver side afhængig af varmen fra grillen. Drys salt og peber på, når det er stegt. 
Bland salatdressingen. Skær grønsagerne i små stykker bland pasta og grønsager i dressingen.