
Orange er om nogen efterårets farve. Så hvad er vel mere naturligt end at lave gulerodssuppe til efterårspicnicen. 
 
6 spsk usaltet smør 
500 g gulerødder skåret i stykker 
1 porre, finthakket 
1 almindeligt løg, finthakket 
5 cl hønsebouillon, alternativt grønsagsbouillon 
2 laurbærblade 
1 spsk karry 
2 spsk sweet chilisauce 
5 cl fløde eller sødmælk 
salt og peber 
 
Smelt halvdelen af smørret i en lille gryde. 
Svits grønsagerne i smørret. 
Grønsagerne må gerne blive møre, men må ikke brunes! 
Tilsæt bouillon, laurbærblade og krydderier og kog det hele op. 
Læg låget på, og lad suppen småkoge under låg i en times tid. 
Blend suppen med en stavblender og rør resten af smørret samt fløden i. 
Smag til med salt og peber. 
Hældes varm på termokanden og serveres i gode store kopper. 
 
 
  
Med et sæt Trangia kogegrej kan du også lave suppen i naturen.