1 kg  afpudset oksemørbrad 
3 spsk mørk farin 
2 spsk Sweet Chili sauce (Amoy) 
2 spsk Teriyaki sauce (Amoy) 
2 spsk vand 
2-3 fed knuste eller finthakkede hvidløg 
Tabasco efter smag 
2 spsk smeltet smør 
2 spsk balsamicoeddike 
3 spsk lynghonning 
600 g rodfrugter, løg, peberfrugter efter smag og lyst. 
Grøntsagerne rengøres og skæres i mundrette stykker. 
De 3 ingredienser røres sammen og blandes heri. 
Drønes op i en alu-bakke og placeres i bunden, lidt væk fra de varme kul / briketter. 
Pensl mørbraden med lidt olivenolie og krydr med salt og friskkværnet sort peber. 
Placér mørbraden på grillristen, over grønsagerne. 
Kødet grilles i ca. 50 min. og vendes af og til. 
Ind imellem pensles der med marinaden, men først efter den har taget den første farve. 
Husk, at kødet skal hvile i ca. 15 min., inden der "trancheres". 
Urterne fra ovenstaende opskrift, fiskes op af alu-bakken og holdes 
varme. 
Skyen fra kødet og grønsagerne, hældes i en gryde og koges ind med 1-2 dl piskefløde. 
Serveres til.