Pesto: 
50 g pinjekerner 
50 g parmesanost 
saft af ½ citron 
2 spsk olivenolie 
2 potter frisk basilikum 
havsalt 
friskkværnet sort peber 
1 skinkemignon 
30-40 friske grønne asparges 
16 små nye kartofler 
8 cherry tomater 
1 bdt bredbladet persille 
grøn salat 
havsalt 
friskkværnet sort peber 
olie fra en sprayflaske 
Pestoen blendes, hvorefter skinkemignonen smøres ind i pestoen og krydres med salt og peber. Skinkemignonen grilles ca. 8 - 12 min. på hver side, alt efter hvor varm grillen er. 
Kartofler skylles og skrubbes godt, pakkes ind i bagepapir sammen med cherry tomater og grofthakket bredblade t persille. 
Ingredienserne sprayes med god olie, inden pakken lukkes. Pakken gøres lidt fugtig udvendigt og bager på grillen i ca. 20 min. eller i ovnen ved 180 º i 30 min. 
Asparges skylles, et par cm af bunden knækkes af, hvorefter de koges i letsaltet vand i 1 min. 
Retten serveres med lidt grøn salat.