Logo

Hornfisk med grillede kartofler og pinjekernesalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Hornfisk uden hoved og hale, renset og pakket i folie på grillen.
Hertil små nye kartofler, forkogt og sat på små træpinde (pindene lægges i vand et par timer inden brug, så de ikke brænder på grillen).

Kartoflerne pensles med lidt olie og drysses med friske basilikumblade inden de grilles kort tid.
Server enten smør eller hollandaise sauce til samt salat med pinjekerner og honning/senneps dressing. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.847 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her